Stravovací provoz

Eva Kráčmarová

vedoucí stravovacího provozu

 

Olga Sytařová

nutriční terapeut

 

Strava pacientům je poskytována 4x denně ve formě snídaně, oběda, svačiny a večeře. Pro diabetickou dietu jsou poskytovány ještě přesnídávky a druhé večeře.

Dle ordinací lékaře je možné nabídnout při malnutričním stavu přídavky stravy v podobě tzv. doplňků stravy (sipping). Hospitalizováni pacienti s omezením příjmu potravy, jsou dlouhodobě vyživováni pomocí speciálních výživových sond (PEG).

Pro zaměstnance a cizí strávníky je k dispozici každodenní výběr ze tří jídel.

"Naše jídla jsou skutečně výborná a mohu je všem upřímně doporučit. Všichni spolupracovníci naší kuchyně vaří s vášní k jídlu a podle toho vše chutná"  Roman Bečvář - ředitel 

 

 

naši partneři

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace